Laskavá znamení zvěrokruhu

Rychle důvěřují, jsou nápomocní a zastupují každého: Tato znamení zvěrokruhu jsou více než dobrosrdečná, ale právě z tohoto důvodu je velmi snadné je zranit nebo zneužít.

Tato čtyři znamení zvěrokruhu jsou neuvěřitelně emocionální a otevírají se těm, kterým důvěřují. Stoprocentně za svými přáteli stojí a pomáhají, kde mohou. Tato bezmezná laskavost je jim však často osudná! Někteří lidé této laskavosti využívají a zraňují je. Patříte mezi tato čtyři znamení zvěrokruhu?

Lev

Lev má uvnitř plápolající oheň. Je impulzivní, okouzlující a vždy dobře naladěný. Lev svým charismatem zaručeně vždy okouzlí své bližní. Pokud si s někým rozumí a vezme si toho člověka do srdce, Lev za něj udělá všechno. Je velmi loajální a nápomocný. Jeho přátelé jsou pro něj neuvěřitelně důležití. Ale bohužel se může stát, že si hned nevšimne, když někdo nemá dobré úmysly. Kvůli svému velkému srdci souhlasí a může se nakonec spálit. Musí si dávat pozor, komu dopřeje svoji důvěru a ochotu pomoci.

Rak

Rak je emocionální a citlivý. Je proto velmi empatický a dokáže reagovat na pocity druhých. Rak je vždy připraven pomoci a poradit svým přátelům a podporuje je, kdekoli může. Tato přátelská laskavost je však až příliš často využívána. Zejména od lidí, které Rak možná dlouho nezná nebo se s nimi setkal jen krátce. Měl by si proto dávat pozor na svou ochotu pomoci a počkat, než se otevře jiné osobě.

Beran

Beran je tvrdý a odvážný. Nosí srdce na dlani a vždy říká, co má na srdci. Spoustě lidí se takové věci líbí, ale jiní to nemohou vystát. Pokud zlomíte důvěru Berana, okamžitě dají najevo, co si o tom myslí. Beran má rohy stále připravené a rád se brání. Vzhledem k jeho výřečnosti a společenské povaze se mu to bohužel může stávat častěji. Pomůže a pak se zraní. Neměl by se proto příliš rychle zaplétat s ostatními.

Ryby

Ryby jsou také neuvěřitelně dobrosrdečné. Pomáhají, kde mohou, ale snaží se vyhýbat všem diskusím a hádkám, protože mají rády mírumilovnost. Jsou proto také velmi společenské a obvykle mají mnoho přátel. Jejich laskavosti a naivity však často ostatní využívají. Ryby se pak cítí zrazené a zraněné. Těžko se z takové rány vzpamatovávají, takže v budoucnu by měly mít lepší úsudek, než začnou někomu slepě důvěřovat.

Zdroj: www.wikihow.com/Which-Zodiac-Sign-Is-the-Most-Kind-Hearted - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tofu stir-fry se zeleninou

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat